ketering11

Кетеринг мени

Кетеринг мени

Кликни за поголема слика!

Кетеринг

Професионалноста на нашиот врвен готварски тим оди подалеку од одлични понудени мениа и специјалитети. Со богатата разновидност на нашата кетеринг понуда, ќе ја збогатите секоја ваша специјална прилика со одлично приготвени ордевери, канапеи, слатки… Тие пристигнуваат од рацете на врвните мајстори, а се сервираат директно на масите на вашите свечености.

За ваше комплетно уживање во забавата и храната ви нудиме содржински различни мени кои може да ги погледнете на сликата подолу.

Ние гарантираме за совршенството и квалиетот, на вас останува само да уживате на сопствената забава.

Ние го правиме животот убав. И лесен!

 

*** За секој кетеринг во вашиот дом или градина - подарок декорација.

МакедонскиEnglish